Locatie

De Klimaattop Noord-Nederland 2019 vindt plaats in de Oude Suikerfabriek in Groningen. Een iconisch gebouw dat na de sluiting van de productielocatie een broedplaats van vernieuwing, experimenten en toekomstontwikkeling is geworden. Een locatie voor evenementen, tijdelijke bouw, een nieuwe stadswijk in wording, een plek met het oog op de toekomst. En dus een uitstekende plek voor de Klimaattop Noord-Nederland.

Bezoekadres
Suikerlaan 20
9743 DA Groningen
Navigatie: N 53°210’825 E 6°540’465

Het monumentale fabrieksgebouw bevindt zich naast de Ringweg Groningen (Laan 1940-1945) en is ongeveer tien minuten fietsen van het Centraal Station en de Grote Markt.

Voormalig Suiker Unie terrein
Klik hier voor meer informatie over het voormalig Suiker Unie terrein.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Groningen verzorgen wij duurzaam pendelvervoer. Zodat iedereen zoveel mogelijk van het OV gebruik kan maken. Van 08.20 tot 18.47 uur pendelt er een waterstofbus en elektrische Ebusco bus. U kunt hier kosteloos gebruik van maken. Klik hier voor het tijdschema van de pendelbus.

Fiets
Vanuit de stad volg je het Hoendiep. Aan het einde van het Hoendiep ga je over het spoor, en onder het viaduct rechtdoor. Je neemt de eerste afslag links (na de Macdonalds) de Energieweg op. Daar rij je rechtdoor, totdat je bij de brug over het water bent.

Auto en parkeren
Vanaf Ring West, afslag Hoendiep: bij de zuidelijke rotonde kun je Het Suiker Terrein oprijden. Je rijd op de rode flats af, gaat daar links de bocht om en rijd vervolgens recht op de fabriek af. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplekken op het fabrieksterrein. Let op: hier zijn geen laadpalen. Klik hier voor een overzicht van de laadpalen in de buurt.

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u aan voor de nieuwsbrief
Meters Maken